By using this site you agree to the use of cookies for analytics, personalised content and ads. Read more

Problems with playback device

SOLVED
Go to Solution
Casual Adventurer

I have problem with Skype in Windows 8.

When I contact someone, a message come on the screen: Problems with playback device.

Chat is OK, but not Video webcam.

I go to Tools and see Video, is OK.

But it is still Problems with playback device.

How? Can you help me?

Jannur

Message 1 of 26 (38,522 Views)
3 Accepted Solutions

Accepted Solutions
Super Aviator
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

For troubleshooting purposes install ManyCam

http://download2.manycam.com/ManyCamStandaloneSetup.exe

 

Choose ManyCam as the audio source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Audio settings >> Select ManyCam Virtual Microphone.

 

 

Choose ManyCam as the video source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Video settings >> Select ManyCam Virtual Webcam.

 

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.

View solution in original post

Message 6 of 26 (42,885 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

See attachment. I had installed Many Webcam, but no Picture of me, only Logitech HD Pro Webcam C910 LOOK GOOD!


View solution in original post

Message 7 of 26 (42,879 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

No picture of me in this attachment


View solution in original post

Message 8 of 26 (42,875 Views)
25 Replies
Former Staff

Hi,

Which webcam are you using?
Which version of Skype are you using?
Does your camera work properly in Windows 8 Camera App?

Thank you

Message 2 of 26 (38,510 Views)
Casual Adventurer

My webcam is Logitech 910, it is good. Can talk in oovoo, before can talk in Skype, but now NO!!!

Message 3 of 26 (38,505 Views)
Super Aviator

Which version of Skype do you use?
Run Skype >> WinKey + C >> Settings >> About.

Please update to Version 1.3.0.112
http://community.skype.com/t5/Windows-8/Acessar-configura%C3%A7%C3%B5es-do-novo-Skype-Windows-8-para...

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Message 4 of 26 (38,500 Views)
Casual Adventurer

Skype 6.1

Message 5 of 26 (38,497 Views)
Super Aviator
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

For troubleshooting purposes install ManyCam

http://download2.manycam.com/ManyCamStandaloneSetup.exe

 

Choose ManyCam as the audio source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Audio settings >> Select ManyCam Virtual Microphone.

 

 

Choose ManyCam as the video source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Video settings >> Select ManyCam Virtual Webcam.

 

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Message 6 of 26 (42,886 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

See attachment. I had installed Many Webcam, but no Picture of me, only Logitech HD Pro Webcam C910 LOOK GOOD!


Message 7 of 26 (42,880 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

No picture of me in this attachment


Message 8 of 26 (42,876 Views)
Super Aviator

First check your webcam and sound card is listed in Device Manager

 

Click Start >> Run >> Type devmgmt.msc

 

 

Please run the audio troubleshooter

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Message 9 of 26 (38,480 Views)
Casual Tourist
my conputer is using window 7
Message 10 of 26 (36,314 Views)
Discussion Stats