By using this site you agree to the use of cookies for analytics, personalised content and ads. Read more

Problems with playback device

SOLVED
Go to Solution
This topic has been archived. To keep discussions in the Skype Community relevant we archive topics that haven't seen activity in the past 6 months. Read more about about archiving
Casual Adventurer

I have problem with Skype in Windows 8.

When I contact someone, a message come on the screen: Problems with playback device.

Chat is OK, but not Video webcam.

I go to Tools and see Video, is OK.

But it is still Problems with playback device.

How? Can you help me?

Jannur

Message 1 of 26 (38,833 Views)
3 Accepted Solutions

Accepted Solutions
Super Aviator
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

For troubleshooting purposes install ManyCam

http://download2.manycam.com/ManyCamStandaloneSetup.exe

 

Choose ManyCam as the audio source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Audio settings >> Select ManyCam Virtual Microphone.

 

 

Choose ManyCam as the video source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Video settings >> Select ManyCam Virtual Webcam.

 

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.

View solution in original post

Message 6 of 26 (43,507 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

See attachment. I had installed Many Webcam, but no Picture of me, only Logitech HD Pro Webcam C910 LOOK GOOD!


View solution in original post

Message 7 of 26 (43,501 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

No picture of me in this attachment


View solution in original post

Message 8 of 26 (43,497 Views)
25 Replies
Former Staff

Hi,

Which webcam are you using?
Which version of Skype are you using?
Does your camera work properly in Windows 8 Camera App?

Thank you

Message 2 of 26 (38,821 Views)
Casual Adventurer

My webcam is Logitech 910, it is good. Can talk in oovoo, before can talk in Skype, but now NO!!!

Message 3 of 26 (38,816 Views)
Super Aviator

Which version of Skype do you use?
Run Skype >> WinKey + C >> Settings >> About.

Please update to Version 1.3.0.112
http://community.skype.com/t5/Windows-8/Acessar-configura%C3%A7%C3%B5es-do-novo-Skype-Windows-8-para...

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Message 4 of 26 (38,811 Views)
Casual Adventurer

Skype 6.1

Message 5 of 26 (38,808 Views)
Super Aviator
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

For troubleshooting purposes install ManyCam

http://download2.manycam.com/ManyCamStandaloneSetup.exe

 

Choose ManyCam as the audio source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Audio settings >> Select ManyCam Virtual Microphone.

 

 

Choose ManyCam as the video source

 

In Skype, Click Tools >> Options... >> Video settings >> Select ManyCam Virtual Webcam.

 

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Message 6 of 26 (43,508 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

See attachment. I had installed Many Webcam, but no Picture of me, only Logitech HD Pro Webcam C910 LOOK GOOD!


Message 7 of 26 (43,502 Views)
Casual Adventurer
Solution
Accepted as a solution by Jannur
‎28-08-2015 11:00

No picture of me in this attachment


Message 8 of 26 (43,498 Views)
Super Aviator

First check your webcam and sound card is listed in Device Manager

 

Click Start >> Run >> Type devmgmt.msc

 

 

Please run the audio troubleshooter

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Message 9 of 26 (38,791 Views)
Casual Tourist
my conputer is using window 7
Message 10 of 26 (36,625 Views)
Discussion Stats