Re: Error when logging ing Skype

Welcome to the Skype community. To get started please read our short welcome post. Thanks!
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Error when logging ing Skype

[ Edited ]

Hello! I just downloaded Skype and made an account. Now when I want to login to Skype, already inserted username and password and after clicking log in, it throws me a window which you can see in the pic.

 

Any ideas?

Please use plain text.
tecker136
Casual Adventurer
Kudos: 1
Posts: 6
Registered: 09-01-2012
Message 1 of 19 (2,766 Views)

Re: Error when logging ing Skype

Please use plain text.
ruwim
Community Ambassador
Community Ambassador icon
Kudos: 6390
Posts: 45811
Registered: 27-06-2011
Message 2 of 19 (2,665 Views)

Re: Error when logging ing Skype

Thank you very much. It works:wink:

Please use plain text.
tecker136
Casual Adventurer
Kudos: 1
Posts: 6
Registered: 09-01-2012
Message 3 of 19 (2,651 Views)

Re: Error when logging ing Skype

:(y): Great. If you have used "the temporary solution" with the /legacylogin switch, could you, please, check if you are able to use the Add a contact function.

Please use plain text.
ruwim
Community Ambassador
Community Ambassador icon
Kudos: 6390
Posts: 45811
Registered: 27-06-2011
Message 4 of 19 (2,644 Views)

Re: Error when logging ing Skype

Had the same problem, then I've used the temporary solution and it worked but I'm not able to add a contact. Have a brand new computer with the latest versions of Skype and IE...
Thanks
Please use plain text.
rosanakm
Novel Tourist
Kudos: 0
Posts: 1
Registered: 09-01-2012
Message 5 of 19 (2,636 Views)

Re: Error when logging ing Skype

[ Edited ]

Well the 'Add contact function' did not worked! And appeared another problem. I made a restart to my computer and found out that Im back in start. The same problem as first. Well I made through the same procedure and now Skype is working again, but do I have to do this thing everytime I turn on my computer?

Picture what appears after clicking Add contackt

Please use plain text.
tecker136
Casual Adventurer
Kudos: 1
Posts: 6
Registered: 09-01-2012
Message 6 of 19 (2,625 Views)

Re: Error when logging ing Skype

[ Edited ]

tecker136 wrote:

Well the 'Add contact function' did not worked! And appeared another problem. I made a restart to my computer and found out that Im back in start. The same problem as first. Well I made through the same procedure and now Skype is working again, but do I have to do this thing everytime I turn on my computer?

Picture what appears after clicking Add contackt


Please visit the thread below for instructions and suggestions on how to deal with such activities;

http://community.skype.com/t5/Windows/Index-of-file-C-ProgramData-Skype-Apps-login-Solution/m-p/4243...

 

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Please use plain text.
Tamim
Super Aviator
Kudos: 6097
Posts: 32360
Registered: 27-09-2011
Message 7 of 19 (2,612 Views)

Re: Error when logging ing Skype


tecker136 wrote:

Well the 'Add contact function' did not worked! And appeared another problem. I made a restart to my computer and found out that Im back in start. The same problem as first. Well I made through the same procedure and now Skype is working again, but do I have to do this thing everytime I turn on my computer?

Picture what appears after clicking Add contackt


If you have created the new shortcut, like this:

 

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

 

and you always use this shortcut, and only this shortcut, to start your Skype, then you don't need to redu anything. However, if your Skype is set to start with Windows, then this shortcut will have no effect at all and you will again get the new login screen. If you want to to have Skype to start with Windows, then you need to make a copy of the new shortcut in Windows Startup folder. However, right now it's more important to get you Add a contact function to work, and this may also resolve your problems with the new login screen.

 

What version of Internet Explorer do you have?

 

Open in your Internet Explorer (no other browser but only IE) this page:

 

http://www.mistered.us/test/alert.shtml

 

Click on the “Simply Click This Button” button and watch the response.

Please use plain text.
ruwim
Community Ambassador
Community Ambassador icon
Kudos: 6390
Posts: 45811
Registered: 27-06-2011
Message 8 of 19 (2,598 Views)

Re: Error when logging ing Skype


ruwim wrote:

tecker136 wrote:

Well the 'Add contact function' did not worked! And appeared another problem. I made a restart to my computer and found out that Im back in start. The same problem as first. Well I made through the same procedure and now Skype is working again, but do I have to do this thing everytime I turn on my computer?

Picture what appears after clicking Add contackt


If you have created the new shortcut, like this:

 

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

 

and you always use this shortcut, and only this shortcut, to start your Skype, then you don't need to redu anything. However, if your Skype is set to start with Windows, then this shortcut will have no effect at all and you will again get the new login screen. If you want to to have Skype to start with Windows, then you need to make a copy of the new shortcut in Windows Startup folder. However, right now it's more important to get you Add a contact function to work, and this may also resolve your problems with the new login screen.

 

What version of Internet Explorer do you have?

 

Open in your Internet Explorer (no other browser but only IE) this page:

 

http://www.mistered.us/test/alert.shtml

 

Click on the “Simply Click This Button” button and watch the response.


Well I didnt get any response...

Please use plain text.
tecker136
Casual Adventurer
Kudos: 1
Posts: 6
Registered: 09-01-2012
Message 9 of 19 (2,582 Views)

Re: Error when logging ing Skype


tecker136 wrote:

ruwim wrote:

tecker136 wrote:

Well the 'Add contact function' did not worked! And appeared another problem. I made a restart to my computer and found out that Im back in start. The same problem as first. Well I made through the same procedure and now Skype is working again, but do I have to do this thing everytime I turn on my computer?

Picture what appears after clicking Add contackt


If you have created the new shortcut, like this:

 

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin

 

and you always use this shortcut, and only this shortcut, to start your Skype, then you don't need to redu anything. However, if your Skype is set to start with Windows, then this shortcut will have no effect at all and you will again get the new login screen. If you want to to have Skype to start with Windows, then you need to make a copy of the new shortcut in Windows Startup folder. However, right now it's more important to get you Add a contact function to work, and this may also resolve your problems with the new login screen.

 

What version of Internet Explorer do you have?

 

Open in your Internet Explorer (no other browser but only IE) this page:

 

http://www.mistered.us/test/alert.shtml

 

Click on the “Simply Click This Button” button and watch the response.


Well I didnt get any response...


Here is a Mr. FixIT

 

http://blogs.technet.com/b/fixit4me/archive/2009/03/31/error-code-2738-when-running-a-microsoft-fix-...

 

Click the FixIt Button

 

Check if the error persists.

 

Also Refer: http://support.microsoft.com/kb/949140

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Please use plain text.
Tamim
Super Aviator
Kudos: 6097
Posts: 32360
Registered: 27-09-2011
Message 10 of 19 (2,579 Views)
Reply

© 2014 Skype and/or Microsoft. The Skype name, associated trade marks and logos and the "S" logo are trade marks of Skype or related entities. Use of this website constitutes acceptance of the Terms of Use and Privacy and Cookie policy.

No emergency calls with Skype
Skype is not a replacement for your telephone and can't be used for emergency calling