Why can't i log in?

Welcome to the Skype community. To get started please read our short welcome post. Thanks!
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
This topic has been archived.
To keep discussions in the Skype Community relevant we archive topics that haven't seen activity in the past 6 months. Read more about about archiving
Reply

Why can't i log in?

My skype was working perfectly fine, but when i installed new parts in the computer, my skype stopped working. Every time i try to log in, it tries to log me in but just ends up with the text " Skype could not connect " . What is the reason for this?

 

The new parts i installed was:

A new Motherboard,

A Graphic Card,

A Water Cooler

and A new Power Source.

 

 

Abysshe4d
Novel Tourist
Kudos: 0
Posts: 1
Registered: 12-10-2012
Message 1 of 4 (158 Views)

Re: Why can't i log in?

Please answer all of the following diagnostic questions in your very next reply:

What anti-virus application or security suite is installed?
What anti-spyware applications (other than Defender)?
What third-party firewall (if any)?

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Tamim
Super Aviator
Kudos: 6312
Posts: 32360
Registered: 27-09-2011
Message 2 of 4 (152 Views)

Re: Why can't i log in?

I had this problem myself earlier, i tried logging in the next day and it worked fine, might want to try to redownload skype!

Ashkan421
Casual Adventurer
Kudos: 0
Posts: 6
Registered: 23-07-2012
Message 3 of 4 (146 Views)

Re: Why can't i log in?

reinstall Skype 5.11 Beta with this link:
http://www.skype.com/go/getskype-beta

 

add Skype as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Tamim
Super Aviator
Kudos: 6312
Posts: 32360
Registered: 27-09-2011
Message 4 of 4 (143 Views)
Reply

© 2014 Skype and/or Microsoft. The Skype name, associated trade marks and logos and the "S" logo are trade marks of Skype or related entities. Use of this website constitutes acceptance of the Terms of Use and Privacy and Cookie policy.

No emergency calls with Skype
Skype is not a replacement for your telephone and can't be used for emergency calling