Using automated call services

Welcome to the Skype community. To get started please read our short welcome post. Thanks!
Reply

Using automated call services

Hi,

 

I am using Skype 1.2.0.129 on a Windows 8 machine.

 

When trying to use automated call services where you have to choose menu options and enter ID numbers on the keypad, the numbers entered are not recognised by the system. Also, I sometimes get multiple numbers come up on the keypad window for each single click.

 

Any help appreciated - thanks

DL

davidll
Novel Tourist
Kudos: 0
Posts: 1
Registered: 28-12-2012
Message 1 of 3 (106 Views)

Re: Using automated call services

Please update to Version 1.3.0.112

 

http://community.skype.com/t5/Windows-8/Video-problems/m-p/1322066/highlight/true#M4573

Regards,
Tamim
__________________________________________________________________________________________
Location - Dhaka | Bangladesh - Standard Time Zone: GMT/UTC + 06:00 hour

If one of my replies has adequately addressed your issue, please click on the “Accept as Solution” button. If you found a post useful then please "Give Kudos" at the bottom of my post, so that this information can benefit others.
Tamim
Super Aviator
Kudos: 5787
Posts: 32360
Registered: 27-09-2011
Message 2 of 3 (98 Views)

Re: Using automated call services

How about on a Android phone?

 

I have the same problem..

LouisPatrick
Novel Tourist
Kudos: 0
Posts: 1
Registered: 23-01-2013
Message 3 of 3 (70 Views)
Reply

© 2014 Skype and/or Microsoft. The Skype name, associated trade marks and logos and the "S" logo are trade marks of Skype or related entities. Use of this website constitutes acceptance of the Terms of Use and Privacy and Cookie policy.

No emergency calls with Skype
Skype is not a replacement for your telephone and can't be used for emergency calling